May

117-18 Mayıs tarihinde Okulumuzda düzenlenen Tubitak 4006 Bilim Fuarı sergimizi Yenimahalle İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü şube müdürlerimiz Sayın Naci Turan Demir, Sayın Metin Kandiş ve Sayın Kadir Güneş ve çevre okul Müdürlerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Katılımları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca Tubitak Proje yürütücümüz Tülay Şimşek şahsında projeleri ile katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

16 Mayıs 2022 tarihinde 10000 okul projesi kapsamında ortak çalıştığımız Halide Edip Mesleki ve Teknik Lisesi öğretmen ve öğrencileri oklumuz öğrencilerine Sağlıklı Beslenme ve Obezite konularında bilgilendirme yaptılar.

Kas

11.11.2021 tarihinde gerçekleştirdiğimiz 4006 Bilim Fuarı sergimize teşrif eden Şube müdürümüz Şaban Polata, Tubitak temsilcisi Çiğdem Hanıma, katılım sağlayan okul müdürlerimize, ayrıca okulumuz Tubitak 4006 proje yürütücüsü Tülay Şimşek başta olmak üzere proje sunumları ile katılım sağlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.

Haz

TRT! Televizyonunda Doktor Geldi programı ile geniş kitleleri sağlık-beslenme-doğal gıda konularında bilinçlendiren Doç. Dr. Halit Yerebakan´ın

sağlıklı yaşam için ipuçları veren programı büyük ilgi gördü.

Mrt

Çanakkale Zaferi ile Şehitler Günü sebebiyle Türkçe öğretmenlerimiz Nuray BAĞCI ile Nurşah ŞAHİN´in birlikte sahneye koydukları Gürdal UĞUR´un Harman 1915 oyunu izleyiciye duygu dolu anlar yaşattı. Emeği geçen öğretmenlerimizi  ve öğrencilerimiz kutlarız.

Nis

Okulumuz Gezi-Tanıtma Kuübünün düzenlediği günü birlik Polatlı-Gordion Gezisinde öğrencilerimiz hem bilgilerini tazelediler hem de doyasıya eğlendiler. Emeği geçen Tuba ENGİN ile Filiz KOÇAK öğretmenlerimize teşekkürler...

Mrt

Batıkent Şevket Evliyagil Mesleki Teknik Anadolu Lisesi´nde düzenlenen ilçe elemesinde Türkçe öğretmenimiz Özlem ÜNAL´ın çalıştırdığı  Ezgi KART başarılı performansı ile göz doldurdu.

Mrt

Beşinci sınıflar arası yakan top turnuvası devam ediyor. Tüm sınıf takımlarına başarılar dileriz.