ANKARA / YENİMAHALLE - Öğretmen Kubilay Ortaokulu

Öğretmen Kubilay Ortaokulu

Tepealtı Mahallesi, Sapanca Sokak No 1 Yenimahalle/Ankara
Vizyon
İletişim gücü yüksek ve gelişmiş bir kurum kültürüne sahip, eğitim kadrosuyla üst düzeyde kabul gören bir okul olarak; İstiyoruz ki.... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda; herkes, her gün, daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Biz Ankara İli,Yenimahalle İlçesi, Öğretmen Kubilay İlköğretim Okulu olarak; Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, Onların; bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Onlara yüzyılımızın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Doğal gaz
Ulaşım
Kızılay´dan halk otobüsü(202 numara);metro ile; Ulus´tan Dolmuş ve metro ile ulaşılabilir.
Tepealtı Mahallesi, Sapanca Sokak No: 1 Yenimahalle / Ankara
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kızılay´dan 202 No´lu Halk Otobüsü ve Metro ile Yenimahalle istasyonuna gelip karakolun önünden 10 dakika yürüyerek okula ulaşılabilir.